Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való
3 év garancia az összes Brother nyomtatóra

3 év garancia az összes Brother nyomtatóra

Örömünkre szolgál, ha Brother termék mellett dönt. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlás után könnyedén, kényelmesen és fennakadások nélkül használhassa készülékét. A Brother eszközök tervezésekor elsődleges szempont a megbízhatóság és a funkcionalitás, ezért a gyárakban a termékek szigorú teszteléseken mennek keresztül. Ugyanakkor a körültekintő és megelőző lépések mellett is előfordulhat, hogy valamilyen hiba lép fel a használat során.

A kényelme és elégedettsége érdekében az érvényben lévő 2 éves garancia mellé plusz 1 év garanciát kínál a Brother minden nyomtatója mellé. Kérjük, olvassa el a garancia feltételeit és az erre vonatkozó részleteket.

A kényelme mindenek előtt!

 

A kibővített garancia lehetősége minden készülékünkre elérhető. Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni a készüléket a Brother weboldalon, a vásárlástól számított 60 napon belül. A termék típusától függően a garancia típusa is eltérő lehet.

Ahhoz, hogy a kibővített garancia érvényesüljön, a készüléket a vásárlástól számított 60 napon belül regisztrálni kell a Brother oldalán.

  • Vásárolt mostanában Brother készüléket? Regisztrálja 60 napon belül!
  • Hozza ki a legtöbbet készülékéből!
  • Gyors és egyszerűen követhető termékregisztráció.
  • Több készülék kezelése egy felületen.
  • Használja ki a garanciális előnyöket!

 

Miért regisztrálja a készüléket?
Amennyiben regisztrálja a megvásárolt eszközt a Regisztráció gombra kattintva, akkor élvezheti a nyugodt nyomtatás előnyeit 3 éven keresztül. Az egyszerű eszközkezelésről, támogatásról és a kibővített garanciáról bővebben a Regisztráció gomb alatt olvashat.

 

  Regisztráció!  

 

A Brother mottója a kezdetektől így hangzik: "at your side" - "az Ön szolgálatában". Ezért célja, hogy a vásárlói a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

Vissza a főoldalra »

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés