Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való

Koronavírus hatásai a jelenlegi készletre

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a jelenlegi helyet sok szempontból nehézségeket hozott magával.

Amire számítani lehet és már érezni is a jeleit:


A home office miatt megnövekedett mindenhol a forgalom, viszont a készletek pedig fogynak: nemcsak nálunk, hanem a nagykereskedőknél és a gyártóknál is, valamint a többi kiskereskedelmi üzletben is.


Mint tudjátok a koronavírus miatt még az ázsiai termelések sem álltak helyre 100%-ban, és valahol csak állnak a termékek a gyártónál, mert nem lehet szállítani. Éppen ezért a következő hónapokban előfordulhat egy kisebb akadozás az ellátásban, ami azt jelenti, hogy a jobban fogyó termékekből hamarabb lesz hiány. Hogy ez mit is jelent a jövőre tekintve? Többek között a gyártók szép lassan elkezdik emelni az árakat, amit már ti is láthattok. Valamint még a jelenlegi Euró árfolyam is súlyosbítja a helyzetet.


Amit javasolni tudunk jelen helyzetben az az, hogy aki teheti gondolkozzon előre és készüljön fel arra, hogy mire lesz szüksége az elkövetkező hónapokban (patron, toner, nyomtató, stb.).


Mi próbáljuk minden igényeteket a lehető legjobban/leggyorsabban kiszolgálni, hogy könnyítsük a jelenlegi helyzetet.


Számos csomagpont és átvevőhely bezárt vagy nem elérhető. Ez ügyben is javasoljuk, hogy védjük szüleinket, aki veszélyeztetettebb helyzetben vannak. Ne hagyjátok nekik, hogy személyesen vegyék át a terméket vagy csomagponton, hanem válasszátok házhozszállítást.
 
Vigyázzunk egymásra!
 
#maradjotthon #házhozszálltás

Vissza a főoldalra »

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés