Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való

Legjobb pénztárcabarát monitor!

Még egy pénztárca barát monitor is képes megfelelni bizonyos színvonalú igénynek. Bár általánosságban elmondható, hogy kisebbek, egyszerűbb kialakításúak és kevesebb hozzáadott funkcióval rendelkeznek, az olcsóbb monitorok még mindig jó általános felhasználói élményt nyújthatnak mind a játékosok, mind az irodai monitorokat keresők számára. 

Ha olcsó játékmonitort keresel, már akkor sok monitor van, amely tartalmaz olyan funkciókat, mint a változó képfrissítési frekvencia (Adaptív szinkronizálás) támogatása például G-Sync, FreeSync vagy a magasabb képfrissítési frekvencia. Ezekről bővebben itt tudsz olvasni >>

Ha pedig irodai, home office használatra keresel akkor az kedvezőbb árú monitorok szintén szemkímélő technológiával is el vannak látva.

 

A fent említett mind a két igénynek egyaránt megfelelő, játék és home office feladatokat is tökéletesen ellátó monitor a Samsung 22" LF22T370FWRXEN. 

 

Samsung 22" LF22T370FWRXEN IPS monitor

 

Főbb jellemzők:

 • Típus: LED monitor
 • Panel típusa: IPS
 • Képátló: 22 inch
 • Képarány: 16:9
 • Felbontás: 1920 x 1080 FUllHD
 • Válaszidő: 5 ms
 • Fényerő: 250 cd/m2
 • Statikus kontraszt: 1000:1
 • Képfrissítési frekvencia: 75 Hz
 • Hangszóró: Nincs
 • Csatlakozók: 1 db HDMI (1.4 verzió), 1 db DisplayPort (1.2 verzió), USB
 • AMD FreeSync támogatás

 

Részletek

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

 

Valós színek megőrzése


Tökéletes színek az utolsó részletig. Az IPS panel megőrzi a színek élénkségét és tisztaságát a képernyő minden részén. Dolgozz kényelmesen a teljesítményedet növelő széles kijelzőn, és lásd pontosan a színeket és árnyalatokat a 178˚ egészében, szín elmosódás nélkül.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Határtalan hatékonyság


A minimális keret maximális koncentrációt eredményez. A lényegében keret nélküli képernyővel a teljes képet láthatod, és szinte láthatatlan a rés, amikor dupla monitor rendszerben használod. Láss egyszerre többet, kevesebb zavaró tényező mellett, így többet elvégezhetsz a teendőidből a képernyő előtt töltött idő alatt.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Egész napos szemvédelem

 

Tovább tudsz koncentrálni, ha a szemeid védve vannak. A fejlett szem kényelemet szolgáló technológia csökkenti a szem fáradtságát, így fenntartja a koncentrációs képességet és a munka hatékonyságot. A Flicker Free, villódzásmentes technológia folyamatosan csökkenti a fárasztó és irritáló villódzást, a Szemkímélő üzemmód pedig csökkenti a kék fény kibocsátást.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Ultra sima videók


Az AMD FreeSync képszakadás nélkül játsza le a videókat, így semmi sem fog megzavarni. Maximalizáld a teljesítményedet és végezd el mindennapi feladatokat könnyedén a T37F monitorral!

 

Haladj az árral!


Ezentúl minden jelenet hibátlannak tűnik. A 75 Hz-es frissítési sebesség folyamatosabb képet nyújt. Bármit is nézel vagy játszol az zökkenőmentes lesz, késés vagy szellemkép-hatás nélkül, tehát egy izgalmas jelenetről sem maradsz le.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Játék mód


A Játék mód azonnal optimalizálja a képkontrasztot játék közben, így igazi versenyelőnyt biztosít a pályán. Azzal, hogy a képernyő egyes részein külön-külön állítja be a kontrasztot, a Játék mód jobban láthatóvá teszi a sötét területeket és jeleneteket – vagyis hamarabb kiszúrhatod az ellenséget.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Energiatakarékos kijelző


A Eco Saving Plus technológia akár 10%-kal csökkentheti az energiafogyasztást, miközben fenntartja a megfelelő képminőséget. Szabályozza a kijelző fekete részeinek fényerejét, és közben beállítja a megfelelő RGB értékeket, így a képernyő ugyanolyan fényesnek tűnik, mint korábban.

 

Legjobb pénztárcabarát monitor!

 

Eggyel nagyobb 24"-os változat itt érhető el>>

Vissza a főoldalra »

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés