Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való

Monitor home office-hoz

Az elmúlt években teljesen átalakultak a munkakörnyezetek és sokan dolgoznak otthonról 1-2 napot vagy akár folyamatosan is, ami magával vonzza azt is, hogy ehhez megfelelő felszerelésekre/eszközökre is szükség van. Sok esetben a céges laptop kicsi monitorja megőrjíti az embert a munka közben a rengeteg görgetés, igazítgatás és kicsinyítés miatt. 

 

Most megérkezett, hozzánk egy olyan monitor, amely kiküszöböli a kicsi laptop monitor használatát, amikor otthon vagy. Ráadásul még az online meetingek miatt sem kell elővenni a kicsi laptop monitort, mert az is megoldható vele a beépített kamera segítségével. 

De akár a hosszú munkanap után egy kis játékra is megfelelő hiszen a beépített AMD FreeSync támogatás segítségével az akadásmentes játékélmény is biztosított.

 

A fent említett minden igénynek egyaránt megfelelő, játék és home office feladatokat is tökéletesen ellátó monitor a Samsung 24" LS24A400VEUXEN.

 

Samsung 24" LS24A400VEUXEN monitor

 

Főbb jellemzők:

 • Típus: LED monitor
 • Panel típusa: IPS
 • Képátló: 24 inch
 • Képarány: 16:9
 • Felbontás: 1920 x 1080 FUllHD
 • Válaszidő: 5 ms
 • Fényerő: 250 cd/m2
 • Statikus kontraszt: 1000:1
 • Képfrissítési frekvencia: 75 Hz
 • Hangszóró: Van
 • Csatlakozók: VGA (D-sub), HDMI, DisplayPort, USB, Fejhallgató
 • AMD FreeSync támogatás

 

Részletek

 

Monitor home office-hoz

 

Minden készen áll a találkozáshoz, beszélgetéshez és tanuláshoz

A képernyő tetején lévő webkamerával és beépített mikrofonnal ez a monitor nagyszerű kényelmet nyújt. Csatlakozz egy videokonferenciához, vegyél részt egy online órán vagy egy virtuális eseményen - mindezt külső eszköz csatlakoztatása nélkül, hogy egy tiszta, egyszerű és hatékony élményben legyen részed.

 

Monitor home office-hoz

 

Webkamera, amikor csak szükséged van rá - Beépített webkamera

Amikor nincs szükséged a webkamerára egyszerűen csak nyomd le a monitorba, hogy elrejtsd! Ez az intelligens kialakítás nagyobb biztonságot nyújt, és megtartja a monitor elegáns megjelenését, miközben könnyen elérhető egy egyszerű nyomással, amint szükséged van rá egy projekt vagy virtuális előadás esetén.

 

Monitor home office-hoz

 

Azonnali Windows bejelentkezés - Windows Hello

Állj készen azonnal az integrált arcfelismerő megoldással, amely biometrikus érzékelőket használ a monitor kameráján keresztül a belépéshez anélkül, hogy be kellene írnod a jelszót! Alig néhány másodperc alatt bejelentkezhetsz bármilyen Windows 10 eszközbe, alkalmazásba vagy webhelybe, amely fokozott biztonságot és hatékonyságot biztosít.

 

Monitor home office-hoz

 

Beépített hang, kellemesebb tér - Beépített hangszóró

Dolgozz, tanulj és játssz kiegészítő perifériák nélkül! A beépített hangszórókkal helyet szabadíthatsz fel az asztalon azzal, hogy minimalizálod a hatékony munkakörnyezethez szükséges csatlakoztatott eszközöket, miközben továbbra is könnyedén hallgathatsz bármilyen tartalmat.

 

Monitor home office-hoz

 

Lásd bármely szögből! - IPS panel

Ülj bárhol, hiszen mindig a teljes színmélységet láthatod! Az IPS panel megőrzi a szín élénkségét és tisztaságát a képernyő teljes egészén. Még egy ilyen széles kijelzőn is a tónusok és az árnyalatok teljesen pontosak lesznek lényegében bármilyen szögből is nézed, színmosás nélkül.

 

Monitor home office-hoz

 

Kényelmes csatlakozás - USB hub

Az USB hub segítségével nem kell aggódnod, hogy kevés a csatlakozó a laptopodon vagy más eszközeiden, és lehetővé teszi, hogy a feladatra összpontosíts. A többféle kapcsolódási lehetőséggel (1x D-sub, 1x DP, 1x HDMI, 2x USB Hub) bármilyen eszközhöz kapcsolódhatsz, fokozott kényelemmel.

 

Monitor home office-hoz

 

Személyreszabott kényelem - Ergonómikus kialakítás

Találd meg a legkényelmesebb pozíciót a monitorodhoz! Elforgathatod portréból a tájkép tájolásba, és addig állíthatod a magasságot, amíg megfelelő nem lesz. Döntsd és fordítsd addig, amíg pont jól rálátsz! A könnyű telepítéshez szükséges karcsú megjelenéssel és VESA-kompatibilitással ez a monitor zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

 

Monitor home office-hoz

 

Szuper sima játékmenet - AMD FreeSync

Szuper sima szórakoztató élmény. Az AMD FreeSync szikronban tartja a monitor és a grafikus kártya frissítési rátáját, hogy csökkentse a kép akadozását. Játssz a szabadidődben zavaró tényezők nélkül! Még a gyors jelenetek is zökkenőmentesek és simák lesznek!
 

Monitor home office-hoz

Vissza a főoldalra »

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés