Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való

Számold ki mennyit spórolhatsz Epson EcoTank nyomtatóval!

Akár 3 évre elegendő tinta

 

Fedezd fel, milyen egyszerű és költséghatékony a tintapatron nélküli nyomtatás. Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók akár három évre elegendő tintát tartalmaznak¹, így akár 90%-os² nyomtatásiköltség-megtakarítást érhetsz el.

Számold ki mennyit spórolhatsz Epson EcoTank nyomtatóval!

Számold ki mennyit spórolhatsz Epson EcoTank nyomtatóval!

Takaríts meg pénzt az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatókkal

Megtakarításaid kiszámítása egyszerűbb, mint az egyszeregy

 

  1. Válaszd ki az Epson Ecotank külsőtartályos modellt, és a nyomtatót, amellyel össze kívánod hasonlítani
  2. Válaszd ki a használat becsült mennyiségét, és hogy milyen hosszú ideig kívánod megtartani a nyomtatót
  3. Kattints a „KALKULÁCIÓ” gombra!

 

 

KALKULÁCIÓ

 

 

Megbízható, problémamentes nyomtatás

 

Mindegyik nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot szavatol. A nyomtatóba teljesen beépített ultra nagy kapacitású tintatartály megbízható színes nyomtatást garantál, a tinta utántöltése pedig az egyéb tintatartályrendszerekhez képest problémamentes és egyszerű.

Az Epson egyedülállóan gyors tintatöltési technológiája a speciális kialakítású, légmentesen záródó kupakok és szűrők segítségével minimális festékveszteséget biztosít.

Számold ki mennyit spórolhatsz Epson EcoTank nyomtatóval!

 

1 Az akár 3 évre elegendő tinta mennyiségének kiszámítása átlag havi 290 oldal nyomtatási mennyiségen alapul.

2 A TCO-kalkulátor összehasonlított modelljei közé az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2019. negyedik negyedévi adatok) a versenytársak 20 legjobb A4-es fekete-fehér egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, a versenytársak 20 legjobb színes egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, valamint a versenytársak 20 legjobb egyfunkciós és többfunkciós tintasugaras nyomtatója tartozik. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumables Tracker (2019. első félévi adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2019 szeptemberében közzétett teljesítményei alapján történt. További információkért kattintson ide.

3 A feltüntetett kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A feltüntetett kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A feltüntetett kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet.

Vissza a főoldalra »

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés