Szállítási feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:


Az itt található díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák és az ország egész területére érvényesek.

A házhozszállítási díjakra 2015.01.23 -tól az alábbiak érvényesek.

Készpénzes, előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén:

- Nettó 13.386 Ft (Bruttó 17.000 Ft.) értékű rendelés alatt: 990 Ft
- Nettó 13.386 Ft (Bruttó 17.000 Ft.) értékű rendelés felett: INGYENES!

A készpénzzel fizetendő kiszállítással kért rendeléseket a futárnak kell kifizetni a helyszínen.

A csomagok szállítását a GLS futárszolgálat végzi!

>>> A hétköznapokon 13:00 óráig leadott megrendeléseket már a következő munkanapon átveheted a megadott szállítási címen. Ha valamiért nem tudjuk tartani a következő munkanapon történő szállítást (pl. sérült terméket kapunk valamelyik beszállítónktól), telefonon keresni fogunk, ezért kérjük, a rendelés feladásakor olyan telefonszámot adj meg, amin mi, és adott esetben a futár is el tud majd érni.

>>> Nyomon követheted a csomag útját egészen addig, míg oda nem ér hozzád a csomagszám segítségével! A csomag számát a kiszállítást megelőző munkanapon elektronikus levélben küldjük el a rendeléskor megadott e-mail címedre. Kérjük, kattints ide a csomagod nyomkövetéséhez! >>>

>>> A kiszállítás munkanapokon történik 8 és 17 óra között, így érdemes kiszállításhoz olyan címet megadni, ahol valaki át tudja venni a csomagot ebben az időtartamban.

>>> Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, egy értesítőt hagy a helyszínen, és az ezen található telefonszámon lehet egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot. (A szállítási díjak ennek a megismételt kézbesítésnek a díját is tartalmazzák)


Pick Pack PontPICK PACK PONT:

Az ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont segítségével személyesen is átveheted a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok Relay és Inmedio hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor e-mailes és SMS értesítőt küldünk, melyet követően csomagod azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, melyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása: Bruttó 17.000 Ft-os rendelés alatt bruttó 800 Ft. Bruttó 17.000 Ft-os rendelés felett díjtalan.

Mikor válaszd a Pick Pack Pont-ot?

Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A Pick Pack Pont-os személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor, a "Szállítási mód" választásánál történik. Előbb beállítod a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 13.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés