Patronbolt.hu - patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való

Üzletszabályzat

1. A megrendelő elolvasta a "Garanciális feltételek" és "Szállítási feltételek" oldalakat, és az ott leírtakkal egyetért.

2. A megrendelő tudomásul veszi, hogy amíg a leadott rendelése nem kerül elektronikus levél útján visszaigazolásra, addig az oldal üzemeltetőjét (EU-SERVICES KFT.) szállítási kötelezettség nem terheli és a szállítástól elállhat.

3. A megrendelő elfogadja, hogy az oldalon feltüntetett általános szállítási határidő tájékoztató jellegű, melyet a patronbolt.hu igyekszik jó hírneve érdekében betartani. Az esetleges késésért az oldal üzemeltetője anyagi kártérítésre nem kötelezhető.

4. A megrendelő elfogadja továbbá, hogy az oldalon található árak aktuálisak és beszállítóink áraitól függnek. Cégünk a megrendeléseket az éppen aktuális megrendeléskori áron teljesíti.

Amennyiben valamilyen oknál fogva (adathiba, áruhiány, hirtelen árváltozás) a beszerzési ár meghaladná a megrendeléskori árat az oldal üzemeltetője jogot formál arra, hogy esetlegesen elálljon a szállítástól.

Borgun fizetés esetén: Elfogadom, hogy az EU-SERVICES KFT. (1134 Budapest, Angyalföldi út 41) által a www.patronbolt.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a B-Payment Szolgáltató Zrt. (1132 Budapest, Váci út 4), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés